Cricut Maker 3 en Explore 3

Maak in recordtijd.

Wij horen regelmatig dat een gebrek aan tijd het enige is wat jullie tegenhoudt om nog meer te creëren. Dat er maar 24 uur in een dag zitten, kunnen we niet veranderen. Maar we hebben wel gewerkt aan de snelheid van onze snijmachines. De gloednieuwe Cricut Maker™ 3 en Cricut Explore™ 3 hebben krachtigere motoren, wat betekent dat je nu tot 2x sneller kunt snijden dan vroeger – als je Smart Materials™ gebruikt — en dat alles zonder in te leveren op kracht of precisie.

Introductie van Smart Materials.

Zowel Cricut Maker™ 3 en Cricut Explore™ 3 werken met onze gloednieuwe Smart Materials™. Deze machines en Smart Materials™ zijn ontworpen om perfect samen te werken. De machines hebben speciale materiaalgeleiders en de materialen zijn ontworpen met een gepatenteerde constructie, om je materialen perfect uitgelijnd te houden van begin tot eind.

Dit voegt nieuwe creatieve mogelijkheden toe: nu kan je in één keer tot 3,6 meter lang snijden. De sensoren in de machines meten je materiaal voor je snijdt, om ervoor te zorgen dat je voldoende materiaal voor je project hebt. Als er meer materiaal nodig is, zal onze Design Space™-app je vragen om meer te laden. Omdat je niets hoeft voor te bereiden, kun je je op het beste deel richten — het maken.

Ga nog verder.

Met Smart Materials™, kunnen Cricut Maker™ 3 en Cricut Explore™ 3 in één keer tot 3,6 m snijden. Op die manier bespaar je veel tijd: gewoon laden en de machine gaat aan de slag. Hier volgt een overzicht van Cricut™ Smart Materials™ die beschikbaar zijn bij de lancering:

Smart Vinyl™

Het splinternieuwe Cricut™ Smart Vinyl™ is beschikbaar in zowel permanente als verwijderbare varianten. Het komt ook in een breed scala aan kleuren, effecten en materiaallengtes van 0,9 m tot 6,4 m.

Smart Iron-On™

Snij een enkele afbeelding tot 1,2 m of herhaalde vormen tot 3,6 m. Maak een gepersonaliseerde T-shirt voor jezelf of voor het hele team. Beschikbaar in verschillende kleuren en effecten.

Smart Paper™ — stickerkarton

Je leest het goed — met Smart Paper™ laad je zonder mat een vel in de machine. Voor de perfecte Kiss Cut hoef je alleen maar te pellen en te plakken. Maak zonder lijm leuke kaarten, gedurfde banners en gelaagde papierprojecten.

Nieuwe machine, nieuwe accessoires.

Beide machines zijn compatibel met de Rolhouder (apart verkrijgbaar) om rollen Smart Materials™ tot 6,4 m te ondersteunen. Het houdt je materiaal netjes voor handvrij invoeren in de machine en heeft zelfs een handige ingebouwde trimmer voor een nette afwerking.

Mooi vanuit alle hoeken.

Er is nog één duidelijke verandering bij Cricut Explore™ 3 — geen wijzerplaat! Alle materiaalinstellingen doe je voortaan in Design Space™. Cricut Explore™ 3 heeft ook een vak om je mobiele apparaat of tablet te bewaren tijdens het werken.

We hebben de nieuwe Cricut Maker™ 3 en Cricut Explore™ 3 ontworpen om je werkruimte te vullen zonder de kamer te domineren. De verfijnde en strakke machines zien er in elke ruimte geweldig uit.

 • Cricut Explore 3
  Cricut Explore 3

  U ontvangt een cadeaubon van 15 euro, deze is te besteden in de webshop. u ontvangt na bestelling de code in u mail.

  Deze NIEUWE machine De Cricut Explore Air 3

  ∙ kan tot 1,20 meter snijden of 3,60 herhalende patronen.
  ∙…

  € 299,99
 • Cricut Maker 3
  Cricut Maker 3

  Nu een cadeaubon twv 30 euro , deze is vrij te besteden in de shop en niet in te leveren als korting op de machine. (u krijgt de kortingscode na u bestelling automatisch in u mail of vraag naar de mogelijkheden om deze direct te…

  € 449,99

Shoppen

Wilt u langskomen, om lekker even te shoppen in de kleine shop. Dit kan elke dag van de week en ook in het weekend. Maak dan via de mail designbynoela@outlook.com even een afspraak of bel met 0622515680.

 

 

 

 

© 2016 - 2021 Design by Noëla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel