Cricut Maker 3 en Explore 3

Maak in recordtijd.

Wij horen regelmatig dat een gebrek aan tijd het enige is wat jullie tegenhoudt om nog meer te creëren. Dat er maar 24 uur in een dag zitten, kunnen we niet veranderen. Maar we hebben wel gewerkt aan de snelheid van onze snijmachines. De gloednieuwe Cricut Maker™ 3 en Cricut Explore™ 3 hebben krachtigere motoren, wat betekent dat je nu tot 2x sneller kunt snijden dan vroeger – als je Smart Materials™ gebruikt — en dat alles zonder in te leveren op kracht of precisie.

Introductie van Smart Materials.

Zowel Cricut Maker™ 3 en Cricut Explore™ 3 werken met onze gloednieuwe Smart Materials™. Deze machines en Smart Materials™ zijn ontworpen om perfect samen te werken. De machines hebben speciale materiaalgeleiders en de materialen zijn ontworpen met een gepatenteerde constructie, om je materialen perfect uitgelijnd te houden van begin tot eind.

Dit voegt nieuwe creatieve mogelijkheden toe: nu kan je in één keer tot 3,6 meter lang snijden. De sensoren in de machines meten je materiaal voor je snijdt, om ervoor te zorgen dat je voldoende materiaal voor je project hebt. Als er meer materiaal nodig is, zal onze Design Space™-app je vragen om meer te laden. Omdat je niets hoeft voor te bereiden, kun je je op het beste deel richten — het maken.

Ga nog verder.

Met Smart Materials™, kunnen Cricut Maker™ 3 en Cricut Explore™ 3 in één keer tot 3,6 m snijden. Op die manier bespaar je veel tijd: gewoon laden en de machine gaat aan de slag. Hier volgt een overzicht van Cricut™ Smart Materials™ die beschikbaar zijn bij de lancering:

Smart Vinyl™

Het splinternieuwe Cricut™ Smart Vinyl™ is beschikbaar in zowel permanente als verwijderbare varianten. Het komt ook in een breed scala aan kleuren, effecten en materiaallengtes van 0,9 m tot 6,4 m.

Smart Iron-On™

Snij een enkele afbeelding tot 1,2 m of herhaalde vormen tot 3,6 m. Maak een gepersonaliseerde T-shirt voor jezelf of voor het hele team. Beschikbaar in verschillende kleuren en effecten.

Smart Paper™ — stickerkarton

Je leest het goed — met Smart Paper™ laad je zonder mat een vel in de machine. Voor de perfecte Kiss Cut hoef je alleen maar te pellen en te plakken. Maak zonder lijm leuke kaarten, gedurfde banners en gelaagde papierprojecten.

Nieuwe machine, nieuwe accessoires.

Beide machines zijn compatibel met de Rolhouder (apart verkrijgbaar) om rollen Smart Materials™ tot 6,4 m te ondersteunen. Het houdt je materiaal netjes voor handvrij invoeren in de machine en heeft zelfs een handige ingebouwde trimmer voor een nette afwerking.

Mooi vanuit alle hoeken.

Er is nog één duidelijke verandering bij Cricut Explore™ 3 — geen wijzerplaat! Alle materiaalinstellingen doe je voortaan in Design Space™. Cricut Explore™ 3 heeft ook een vak om je mobiele apparaat of tablet te bewaren tijdens het werken.

We hebben de nieuwe Cricut Maker™ 3 en Cricut Explore™ 3 ontworpen om je werkruimte te vullen zonder de kamer te domineren. De verfijnde en strakke machines zien er in elke ruimte geweldig uit.

 • Pre Order

  Cricut Explore 3
  Cricut Explore 3

  Vanaf 10 juni verkrijgbaar, wordt ook vanaf deze datum uitgeleverd, u mag hem ook zeker komen ophalen.(wel even een afspraak maken)

  Bij de eerste 25 pre orders een cadeaubon van 15 euro.

  Pre Order

  Na betaling is u bestelling…

  € 299,99
 • Pre Order

  Cricut Maker 3
  Cricut Maker 3

  Vanaf 10 juni leverbaar. De bestelde machines worden ook op deze datum verstuurd, u mag hem natuurlijk ook komen ophalen. (wel even een afspraak maken)

  Nu een cadeaubon twv 30 euro bij de eerste 25 pre orders, deze is vrij te…

  € 449,99

Shoppen

Wilt u langskomen, om lekker even te shoppen in de kleine shop. Dit kan ook in het weekend. Maak dan via de mail designbynoela@outlook.com even een afspraak of bel met 0622515680.

 

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM vandaar even een afpraak maken voordat u komt, ivm teveel mensen aanwezig in de kleine shop.

 

 

© 2016 - 2021 Design by Noëla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel